Meer informatie

De huurprijs voor de spellen verschilt per spel. In overleg kunnen de spellen 1 dag van te voren opgehaald of worden, de dag na het spelen moeten de spellen weer terug gebracht worden. In overleg is veel mogelijk.

Via de mail kun je informatie aanvragen. Je ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur antwoord via de mail of telefoon. Reserveren kan via onze webshop, contactpagina of door te mailen naar info@oudvermaeck.nl

Via de site kun je de gewenste spellen selecteren, deze komen dan overzichtelijk in de verhuur-aanvraag te staan. Vul bij opmerkingen de gewenste datum in. Wij zullen dan je aanvraag gaan bekijken op beschikbaarheid. Wij vragen voor de verhuur van spellen:
onder de € 50, – een borg van € 25,-
onder de € 100,- een borg van € 50,-
boven de € 100,- een borg van € 75,-.
Deze borg ontvang je terug als je de spellen inlevert zoals je deze hebt ontvangen en deze is nagekeken op eventuele manco´s en beschadigingen.

Wij adviseren om op tijd je reservering te plaatsen, zodat je verzekerd bent dat je favoriete spellen nog beschikbaar zijn, maar uiteraard kun je ook last-minute reserveren.

De spellen laten zich makkelijk vervoeren in een personenauto, zorg wel dat er voldoende ruimte is.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de foto’s en beschrijvingen van de spellen. Natuurlijk doen wij ons best de spellen zo te leveren dat zij overeenstemmen met de verwachtingen die zijn gewekt door middel van de beschrijvingen en foto’s, maar Studio LiVE behoudt zich het recht voor om tussentijds wijzigingen aan de spellen door te voeren. Ook kan het voorkomen dat materiaal door gebruik beschadigd is en wij niet op tijd een gelijke vervanging hebben kunnen regelen. Natuurlijk zullen we altijd kijken naar passend vervangend materiaal.

De huurder is ten alle tijde aansprakelijk voor ongevallen en daaruit voortkomende  (materiële en immateriële) (letsel)schade. Oud Vermaeck kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruik  van de materialen.

Oud Vermaeck – 2022